Laat U inspireren …

De exclusieve wand- en muurdecoraties zijn met grote zorg en pure vakmanschap handgemaakt. De daoïstische capes zijn gemaakt met natuurlijke materialen zoals zijde en katoen en bewerkt met goud- en zilverdraad. Het stijlvolle design is prima te combineren zowel in een klassiek als in een modern interieur.

De daoïstische capes  hebben en een sprankelende uitstraling,  een prachtige wand- en muurdecoratie.

De capes zijn handgemaakt door daoïstische monniken uit een klein klooster uit het Wudang gebied in China. De capes zijn leverbaar met verschillende motieven waarin de sprankelende kleuren met traditionele stijlelementen samensmelten. Laat u verrassen door de traditionele daoïstische capes.

Een absolute lust voor het oog.

Wilt U meer informatie? Neem contact met ons op!

Comments are closed.